BORA 4000 PORSZÍVÓ

Környezetbarát és a por fő ellensége

Az Arnica víztartályos porszívó ideális az allergiában szenvedőknek, gyermekes háztartásoknak, és azoknak a családoknak, akik házi kedvenceikkel élnek.

Az Európai Allergia Kutatási Központ tesztelte és minősítette.

 

Ez nem azt jelenti, hogy minden vízszűrős porszívónál a vízbe beszívott port a víz megköti. Porszívózás közben a nagy szívóerő a koszt és a port bevezeti a vízszűrő tartályba. Ez a folyamat légbuborékokat képez a vízben. Néhány poros légbuborék feloldódik a vízben, néhány pedig nem, és visszakerül a szoba légterébe.

Az Arnica Bora 4000, az összes port, koszt, szennyeződést megköti a vízben!

A sok éves tapasztalattal rendelkező vízszűrős porszívók gyártásában és a modern tesztlaborunkban kiváló minőségű berendezések között készült ez a porszívó, ami elnyerte az Európailag elismert ECARF allergiabarát minősítést.

Az ECARF Alapítvány Berlinben található a Charité platz-on. Az ECARF célja, hogy az allergiások élete könnyebb és jobb legyen, mint korábban. Itt minden termék ellenőrzött, tesztelt és természetesen allergia barát.

Úgy gondoljuk, ahhoz, hogy elnyerjük az ügyfeleink bizalmát, nem elegendő, hogy a megrendelők véleményét az interneten közzétegyük, és Önök azt elfogadják. Ezeket a termékeket a megfelelő intézetek és laboratóriumok megvilágítása alá vetettük, valamint megfelelő felszereléssel lettek tesztelve, hogy meggyőződjünk, hogy valóban allergiabarát.

Az Arnica egy nagyon praktikus eszköz, könnyen használható és tisztítható!

Az Arnica Bora 4000 az egyik legpraktikusabb vízszűrős porszívó a piacon. A Bora 4000 tisztítórendszer különlegessége a könnyű használat. Szuper könnyű, köszönhetően a két nagy keréknek, és a két beálló görgőnek. Ez belefér bármely költségvetésbe, a család minden tagja örömmel fogja használni!

Több mint 50.000 példányban kelt el világszerte, 3 hónap alatt.

Az Arnica Bora 4000 nem az első vízszűrős porszívó a piacon. Ugyanakkor ez a porszívó a saját laboratóriumunkban lett kifejlesztve, amely megfelel a legszigorúbb szabványoknak. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a vizes porszívók terén, ez az egyik legjobb Európában.

Az egyedi design megkülönbözteti a többitől.

Az Arnica Bora 4000 szemet gyönyörködtető. Kiemelkedik a többi „ipari formatervezési mintáktól”.

3 év garancia a Nürnbergi szerviz pontban!

Vagyunk annyira biztosak a készülék minőségben és a teljesítményben, hogy 3 év garanciát vállalunk. 48 órás szervizgarancia!

Az Arnica BORA 4000 a legmagasabb minőségű termék a piacon. Könnyű használat, és üzemeltetés, erős szívási kapacitás.

Környezetbarát és gazdaságos. 850 Watt teljesítmény.

Az Arnica nem veszti el a szívóteljesítményét. A port megköti a vízben. A mosható HEPA szűrő is megakadályozza a port és a kellemetlen szagokat.

Az Arnica Bora 4000-t ne használja víz nélkül. Az Arnica alkalmazza a természetes tisztító víz erejét, és megköti a port a vízben.

A porszemcsék és az allergének mintegy 99,9% felszívódik a HEPA szűrőn keresztül.

A poros levegő áthalad a vízszűrőn és a vízben marad. A por, a szennyeződések, a szennyező anyagok az allergén anyagok, mindezeket a víz megköti. Az allergiások és az asztmások újra tudnak lélegezni!

Mindehhez szükség van az Arnica Bora 4000-re és 1,2 liter vízre!

A nedves por nem tud szállni!

A fő szűrést a vízszűrő végzi, a Hepa szűrő megtartja a fennmaradó részecskéket, és ezzel egyidejűleg képez védelmet a pollenek, atkák, spórák és gombák ellen. Nem kell többé újabbnál újabb, drága porzsákot vásárolnia!

Porszívózás után a vizet könnyebb kiüríteni.

Ha véletlenül felszívott valami értékes tárgyat, azt a víztartályba meg fogja találni.

3 év Garancia! TÜV, GS, CE és ECARF minősített. Európában gyártott.

A csomag tartalma:

  • Készülék víztartállyal
  • Flexibilis cső
  • Króm teleszkópos nyél
  • Turbó fej (alaposabb takarításkor: állatszőr, morzsa)
  • Kombinált fej (Szőnyegre és parkettára)
  • Réstisztító (ablakpárkány, fali sarkak, párnák közti rések)
  • Portalanító kefe (Hifi, Tv, Könyvek tisztítására)
  • Kárpittisztító fej (kárpitra, autó kárpitra)
  • Mosható HEPAszűrő

74 900,-ft