HYALURON

A hyaluron kitölti a kollagén és az elasztin rostok közötti állományt. A hyaluronsav, kötőszöveteink egyik legfontosabb alkotóeleme, melynek termelődése a huszadik életév után alábbhagy. A hyaluronsav felel a szöveteink ruganyosságáért, a folyadékfelvételéért és folyadékmegőrzéséért. Az alábbhagyott hyaluronsav termelődés felelős a ráncok kialakulásáért. A krémekben és az ampulákban található hyaluron vízmegkötő tulajdonságának köszönhetően kisimítja a finom mimikai ráncokat, ráncfeltöltő hatású. Száraz bőrre kiváltképp alkalmas, a vízmegkötő hatása miatt. A hyaluronsav hatása: úgy javítja, serkenti a ráncok visszahúzódását, hogy a hyaluronsav megköti a nedvességet a bőrben. A ránctalanító hatáson mellett ruganyosabbá teszi a bőrt. Alkalmazási mód: alaposan megtisztítjuk a kezelendő felületet (arcot/ dekoltázst) , majd egy egész ampullát rákenünk.

A hyaluronsav összetett hatása miatt nyugodtan nevezhetjük a fiatalság elixírjének is. Az anti-aging csodaszer titkait táplálkozástudományi és a kozmetikai cégek már évtizedekkel ezelőtt felfedezték, így már élvezhetjük fiatalító hatását.

A hyaluron professzionális kozmetikumaiban található hyaluronsav kiváló vízmegkötő és vízmegtartó tulajdonságú, kisimítja a finom ráncokat és vonalakat, ránctalanító, ráncfeltöltő hatású. Vízhiányos száraz és a normál bőr kiváló ápolószere!

A hyaluronsav:

A hyaluronsav ugyanolyan része a szervezetünknek, mint a kollagén, az ellasztin, illetve az aminosavak. A hyaluronsav (hialuronsav, HA) egy olyan fehérje építő elem (glikozaminoglikán), amely az természetesen is megtalálható az emberi szervezetben (bőr, porc, ízületi folyadék, szívbillentyű, szem, izom).

Egészen pontosan szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a sav felelős a szöveteink rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

Mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, termelődése a húszas életévekben csökkenni kezd. A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hyaluronsav mennyisége 10%-a az eredetinek. Egyértelmű tehát, hogy az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.

A kozmetikai iparban felfedezték, hogy a hyaluronsav védi a bőrt az öregedés ellen, és segít visszaállítani annak simaságát és rugalmasságát a hidratáció fenntartásával. A hyaluronsav tömegének 1000-szeresének megfelelő vizet képes megkötni, így biztosítva az adott szövet volumenét, térkitöltését és rugalmasságát. A hyaluronsav képes az immunrendszer működését is elősegíti, hiszen kiváló antioxidáns, de antibakteriális hatással is rendelkezik.

Hyaluron hatása:

A hyaluronsav megköti a nedvességet a bőrben, így azonnal helyreállítja az arcbőr teltségét. Gyakorlatilag feltölti a mimikai ráncokat, szarkalábakat, szemöldök közti területek barázdáit. A volumennövelő hatáson túl, feszesebbé és rugalmasabbá is teszi az arcbőrt. Termelését jelentősen serkenti egy másik hatóanyag, a szaponin, mely a hyaluron mellett egyre több termékben megtalálható.

A hyaluronsav összetett hatása miatt nyugodtan nevezhetjük a fiatalság elixírjének is.

A készlet tartalma:

  • 15 db 2 ml-es 100% hyaluron koncentrátumot tartalmazó ampulla
  • 1 db 125 ml-es börradír
  • 1 db 125 ml-es nappali hidratáló krém
  • 1 db 125 ml-es éjszakai ápoló krém

Alkalmazási mód:

Kérjük alaposan tisztítsa, fertőtlenítse a kezelendő testrészt (arcot, dekoltázst), majd kenjünk fel egy egész hyaluronsavat tartalmazó ampullát. Majd hagyjuk hatni körülbelül 10 percig, majd kenjük fel a napszaknak megfelelő krémet.

Gyártó: Coenzym Q 10 cosmetics

9 990, -ft4 990,-ft
Akció

további termékképek

Értékelés: