HYALURON

A hyaluron kitölti a kollagén és az elasztin rostok közötti állományt. A hyaluronsav, kötőszöveteink egyik legfontosabb alkotóeleme, melynek termelődése a huszadik életév után alábbhagy. A hyaluronsav felel a szöveteink ruganyosságáért, a folyadékfelvételéért és folyadékmegőrzéséért. Az alábbhagyott hyaluronsav termelődés felelős a ráncok kialakulásáért. A krémekben és az ampulákban található hyaluron vízmegkötő tulajdonságának köszönhetően kisimítja a finom mimikai ráncokat, ráncfeltöltő hatású. Száraz bőrre kiváltképp alkalmas, a vízmegkötő hatása miatt. A hyaluronsav hatása: úgy javítja, serkenti a ráncok visszahúzódását, hogy a hyaluronsav megköti a nedvességet a bőrben. A ránctalanító hatása mellett ruganyosabbá teszi a bőrt.

Alkalmazási mód:

Kérjük, alaposan tisztítsa, fertőtlenítse a kezelendő testrészt (arcot, dekoltázst), majd kenjünk fel egy egész hyaluronsavat tartalmazó ampullát. Majd hagyjuk hatni körülbelül 10 percig, majd kenjük fel a napszaknak megfelelő krémet.

A hyaluronsav összetett hatása miatt nyugodtan nevezhetjük a fiatalság elixírjének is. Az anti-aging csodaszer titkait táplálkozástudományi és a kozmetikai cégek már évtizedekkel ezelőtt felfedezték, így már élvezhetjük fiatalító hatását.

A hyaluron professzionális kozmetikumaiban található hyaluronsav kiváló vízmegkötő és vízmegtartó tulajdonságú, kisimítja a finom ráncokat és vonalakat, ránctalanító, ráncfeltöltő hatású. Vízhiányos száraz és a normál bőr kiváló ápolószere!

 

A hyaluronsav:

A hyaluronsav ugyanolyan része a szervezetünknek, mint a kollagén, az ellasztin, illetve az aminosavak. A hyaluronsav (hialuronsav, HA) egy olyan fehérje építő elem (glikozaminoglikán), amely a természetesen is megtalálható az emberi szervezetben (bőr, porc, ízületi folyadék, szívbillentyű, szem, izom).

Egészen pontosan szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a sav felelős a szöveteink rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

Mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, termelődése a húszas években csökkenni kezd. A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hyaluronsav mennyisége 10%-a az eredetinek. Egyértelmű tehát, hogy az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.

A kozmetikai iparban felfedezték, hogy a hyaluronsav védi a bőrt az öregedés ellen, és segít visszaállítani annak simaságát és rugalmasságát a hidratáció fenntartásával. A hyaluronsav tömegének 1000-szeresének megfelelő vizet képes megkötni, így biztosítva az adott szövet volumenét, térkitöltését és rugalmasságát. A hyaluronsav képes az immunrendszer működését is elősegíteni, hiszen kiváló antioxidáns, de antibakteriális hatással is rendelkezik.

 

Hyaluron hatása:

A hyaluronsav megköti a nedvességet a bőrben, így azonnal helyreállítja az arcbőr teltségét. Gyakorlatilag feltölti a mimikai ráncokat, szarkalábakat, szemöldök közti területek barázdáit. A volumennövelő hatáson túl, feszesebbé és rugalmasabbá is teszi az arcbőrt. Termelését jelentősen serkenti egy másik hatóanyag, a szaponin, mely a hyaluron mellett egyre több termékben megtalálható.

A hyaluronsav összetett hatása miatt nyugodtan nevezhetjük a fiatalság elixírjének is.

A készlet tartalma:

  • 15 db 2 ml-es 100% hyaluron koncentrátumot tartalmazó ampulla
  • 1 db 125 ml-es bőrradír
  • 1 db 125 ml-es nappali hidratáló krém
  • 1 db 125 ml-es éjszakai ápoló krém

 

Gyártó: Coenzym Q 10 cosmetics

4 990,-ft

további termékképek

Értékelés: