INFRA-ÁSVÁNYI HŐLÁMPA

Az ásványi lámpa kulcsfontosságú alkatrésze az ásványi korong, amely a szabadalmaztatott összetételû 33 ásványi anyagot tartalmaz. Amint ez az ásványi lemez felhevül megfelelõ hõmérsékletre (kb. 280°), egyéni elektromágneses hullámok biospektrumát sugározza, 2 – 25 mikron kiterjedésben, amelyeket a test magába szív.

  • Ez az energia megfelelõ áramlását biztosít a testen belül és a szervek között, és ezzel helyreállítja az egyensúly állapotát. A felszívódott energia támogatja a metabolizmust és a test mikro keringését, erõsíti az immunrendszert, rövid- és hosszú távú fájdalomcsillapítást biztosít.
  • A meleg hatására a bõr hõmérséklete megemelkedik, ez a hõmérsékletemelkedés serkenti a bõr vérellátottságát. Ennek következtében a sebek, horzsolások, zúzódások és gyulladások gyorsabban gyógyulnak.
  • Sport tevékenységek után az infravörös sugárzás ellazítja, és regenerálja az izomzatot, különösen érvényes ez a hátizomzatra.
  • A bõr vérellátásának fokozódása jó hatással van az anyagcserére, és a keringésre is.
  • Az infravörös sugarak segítik a test salaktalanítását, és méregtelenítését.
  • Reumás betegekre pozitívan hat a sugarak hatásának következtében csökkenõ fájdalom érzet.

Az asztmás betegek esetében hasonlók a tapasztalatok. A masszázsasztalon, kezelõágyon jólesõ melegben fekszik az ember, az izomzata ellazult, és a masszõrnek nem kell izzadnia a "hideg", merev izomzat megdolgozásával.

Az infravörös hullámok pozitív hatásait alkalmazhatjuk: feszültség oldásban, daganatok és izom-merevség oldásában, kötõszöveti csomók, érbetegségek gyógyításában, ízületi gyulladások, izomfájdalmak enyhítésében, kezelésében alkalmazzák.

10-60 perc közt állítható terápiás idõ, és több fokozatban állítható hõmérséklet,megújult forma. Gurulós kerekekkel ellátott állványon lévõ lámpa könnyen a kezelõágy mellé állítható.

Az infra hõ átmelegíti az ásványi anyagokat tartalmazó kerámialapot ami hatékonyan tudja kezelni a különbözõ mozgásszervi betegségeket.

79 900,-ft

további termékképek

Értékelés: